Clients

Connection: Unilever & Voedselbanken Nederland

Brands: Unox Vlees, Knorr Wereldgerechten, Bertolli maaltijden

Unox-logo-Unilever.jpg
Knorr-logo-Unilever.jpg

Pien de Ruig (Voedselbanken Nederland): "Voedselbanken kreeg onverwachts en voor langere tijd verse groente. Om ervoor te zorgen dat groente goed in een maaltijd kon worden verwerkt heeft Laurien het voortouw genomen in het koppelen van onze producten aan Unilever. En dankzij haar slagvaardige inspelen op een actuele situatie, wist ze het maximale uit onze partnership te halen."


Connection: Unilever en Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam

Brands: Corporate Unilever en RCO

 

Jan Raes (Royal Concertgebouw Orchestra): "Geweldig hoe Laurien tussen twee 'brands', die ogenschijnlijk ver uit elkaar liggen, op diverse vlakken een koppeling heeft weten te bewerkstelligen die tot diep in de organisatie op positieve wijze heeft doorgewerkt."


Connection: Unilever en Johan Cruyff Foundation

Brands: Unilever, Arla en Johan Cruyff Foundation

 

Niels Meijer (Johan Cruyff Foundation): "Laurien is een ware ambassadeur voor de Johan Cruyff Foundation, zij begrijpt onze missie en heeft deze met behoud van onze waarde vertaald in commerciële activaties."

Sander Leenders (Unilever): "Door het koppelen van de juiste retailer aan een sociale partner van Unilever heeft Laurien de mogelijkheid gecreëerd om onze strategische duurzame ambities te realiseren en gelijktijdig onze commerciële doelstellingen niet uit het oog te verliezen. Het complexe traject vroeg met regelmaat het nodige van de creativiteit en flexibiliteit van ons team. Laurien toonde zich daarin een inspirerende en positieve teamplayer die het beste uit iedereen wist te halen."


Connection: Hoe kun je meer waarde toevoegen aan de corporate sponsorships gericht op externe en interne stakeholders?

Brands: Siemens Open en het Mauritshuis

 
 
 
Mauritshuis-Den-Haag-logo.png

Martin van Pernis (voormalig voorzitter Raad van Bestuur): "Laurien is een prettige persoonlijkheid met een grote ervaring en professionaliteit, wat mij de rust en het vertrouwen gaf dat deze projecten bij haar in goede handen waren. Laurien is iemand die ruwe ideeën en gedachten perfect weet om te zetten in concrete acties met tastbare resultaten. Daarbij heeft ze veel aandacht voor de omgang met relaties, hetgeen zich nadrukkelijk vertaald in resultaten voor de onderneming."